Terug naar de homepage
Terug naar de homepage
Terug naar de homepage
Terug naar de homepage
Terug naar de homepage
Terug naar de homepage
Terug naar de homepage
Terug naar de homepage

Laatste wijziging: donderdag 2 juni 2022

Aanmelden als lid/donateur van de FLAL.

U dient zich schriftelijk aan te melden als lid via een van de formulieren die u hier onder kunt downloaden.

Er zijn drie vormen van lidmaatschap:

1)  Standaardlidmaatschap:

U wordt lid van de FLAL en de KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland) met KWBN-pas. U ontvangt het LWP (Landelijk Wandel Programma) en het wandelmagazine ´Wandel.NL´ van de KWBN. 
Contributie: € 25,50 per jaar (2022)

2) Basislidmaatschap:

U wordt lid van de FLAL en de KWBN  (Koninklijke Wandel Bond Nerderland) met alleen een KWBN-pas. Vooral van toepassing voor gezinsleden: één wandelmagazine en één LWP per huishouden zal vaak genoeg zijn.
Contributie: € 18,00 per jaar (2022) 

3) Donateur van de FLAL:

Vooral van belang voor degenen die de FLAL een warm hart toedragen, die niet veel tochten (meer) meelopen, maar bijvoorbeeld wel als vrijwilliger optreden.
Contributie: € 6,50 (2022)

Contributie betaling:

Bij aanmelding als lid/donateur machtigt u de FLAL om de contributie automatisch af te schrijven van uw bankrekening. De automatische afschrijving van de contributie vindt jaarlijks eind november plaats. 
De betaling van de contributie voor het jaar van inschrijving dient u zelf over te maken naar de penningmeester van de FLAL. Bij de aanmelding wordt eenmalig € 4,00 entreegeld in rekening gebracht.

Aanmeldingsformulier.

Als u de tekstverwerker 'WORD' van Microsoft Office op uw computer hebt geïnstalleerd kunt u het onderstaande Word-document downloaden en op uw computer invullen. Na invulling dient u het formulier uit te printen en per post naar de penningmeester van de FLAL te versturen.

Download hier het Aanmeldingsformulier als Word-bestand »»

Als u niet beschikt over de tekstverwerker 'WORD' kunt u het aanmeldingsformulier als PDF downloaden en uitprinten. Na het uitprinten moet u de gevraagde gegevens met pen en in blokletters invullen. Na invulling dient u het formulier uit te printen en per post naar de penningmeester van de FLAL te versturen.

Download hier het Aanmeldingsformulier als PDF-bestand »»

Adres Penningmeester wsv. FLAL:  Schildwolderdijk 8, 9626 AS Schildwolde