FLAL nieuws:


  Gewijzigde starttijd 25 kilometer wandeltochten

Met ingang van 1 januari 2019 wijzigt de starttijd voor de wandeltochten van 25 kilometer.

De starttijd wordt 09.00 uur. Dus gelijk met de 35 of 40 kilometer.
De laatste startmogelijkheid voor de wandelaars op de 25 kilometer wordt 09.30 uur. Voor de wandelaars op de andere afstanden verandert er niets.


Automatische incasso contributie 2019

De penningmeester laat weten dat hij eind november de contributie 2019 gaat innen bij de leden die een machtiging voor automatische incasso hebben afgegeven.

De leden die geen machtiging tot automatische incasso hebben afgegeven dienen zelf voor 1 januari 2019 de contributie over te maken onder vermelding van hun lidmaatschapsnummer.

Zie voor de hoogte van de contributie 2019 voor leden en donateurs: CONTRIBUTIE »»


 

Bestuurswerk voor de FLAL

Het bestuur van de FLAL bestaat uit 7 personen.

Elders op de website tref je de namen en wat nadere info aan.

Een routecommissie doet voorstellen aan het bestuur betreffende de daadwerkelijke voorbereiding en planning voor de, door veelal weer andere vrijwilligers uitgezette, tochten. Naast Broer Adema en Arend Dijkstra als bestuursleden bestaat deze commissie uit Anke Rijpkema, Johan Vellinga, Pieter Jousma en Ubo Hes.

Verder heeft de penningmeester steun van een boekhouder (Froucke Lettinga) en verzorgt Tom van der Velde de eindredactie van ons verenigingsblad en website.

Genoemde personen maken deel uit van een groep van ongeveer 150 mensen die jaarlijks op een of andere manier actief zijn binnen de FLAL: route-ontwerpers, pijlers en pijl-ophalers, parkeerwachten, inschrijfmedewerkers, chauffeurs van de bezemwagen, bemanning van de mobiele verzorgingspost, mensen die de medailles en de wandelboekjes verzorgen,....

Ook verder ziet het er goed uit: we zijn met ca. 1350 leden/donateurs de grootste wandelsportvereniging van Nederland; de financiële situatie is gezond; bestuurswerk en inschrijving zijn gemoderniseerd, met behoud van een betaalbare contributie (€6,50 voor de FLAL zelf). Niets om over te klagen dus!

Toch een oproep: we willen graag een paar mensen achter de hand hebben voor wanneer een bestuurslid uitvalt of verhuist.

Dus heb je nu of in de nabije toekomst tijd en belangstelling voor een bestuursfunctie in onze prima draaiende vereniging, stuur dan een mailtje naar onze secretaris Liana Zuidema: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nadere informatie kun je bij haar maar ook bij ondergetekende krijgen.

Jelle Hoekstra, voorzitter wsv FLAL

 


 

  

Nieuwe lidmaatschaps/startpassen

Vanaf de eerste wandeltocht in oktober 2017 nemen wij, voor de leden van de FLAL, nieuwe lidmaatschapspassen cq. startpassen in gebruik.

Deze nieuwe kaarten, op bankpasformaat, kunnen ook gemakkelijk in de portemonnee en zijn steviger dan de vorige kaarten.

Lees meer »»


  

   
© wsv F.L.A.L. Alle rechten voorbehouden.